Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

City Swim Dordrecht 2019

31 augustus 08:00 17:00

Op 31 augustus 2019 kleurt het historische centrum van Dordrecht voor de vijfde keer wit en blauw tijdens het zwemspektakel Swim to Fight Cancer 078.

Swim to Fight Cancer 078 is een prestatie zwemtocht door de Dordtse havens waarbij er zoveel mogelijk geld opgehaald gaat worden om kanker de wereld uit te helpen. De leden van de Dordtse Reddingsbrigade gaan de strijd aan tegen deze vreselijke ziekte en ondersteunen het evenement op en rond het water.

Natuurlijk zetten ook de zwemmers van de DRB zich natuurlijk weer in om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen. Help jij mee? Sponsor dan een van de zwemmers van de Dordtse Reddingsbrigade.

Wil jij meezwemmen? Dat kan! Meld je snel aan op onze Swim to Fight Cancer Teampagina https://www.fightcancer.nl/join/dordtsereddingsbrigade

Kids Swim
Natuurlijk kunnen de kinderen ook meedoen! Hoe spannend is het om in de havens te mogen zwemmen? Je mag meezwemmen met minimaal een B diploma en een leeftijd van 8 jaar. Aanmelden voor de Kids Swim kan via deze link Doe jij mee dit jaar?

Meer informatie over de Kid Swim kun je vinden via deze pagina.

Aanmelding
Vergeet niet in motivatie de Dordtse Reddingsbrigade te vermelden. Dan kunnen we starten in een gezamenlijke wave en kom je ook in de deelnemerspagina van de DRB.

Alvast een handige voorbeeldtekst voor in je motivatie: ‘Dit jaar doe ik weer mee om mijn bijdrage te leveren om een verschrikkelijke ziekte de wereld uit te helpen. Met mijn collega’s van de Dordtse Reddingsbrigade ga ik er flink tegenaan. Help jij mij het financiële doel bereiken?’

Wolwevershaven

Wolwevershaven
Dordrecht, Nederland
+ Google Maps