Help ons met Grote Clubactie

De Grote Clubactie gaat weer van start! Vanaf 14 september 2018 kun je loten verkopen. Een lot kost € 3 waarvan €2,40 naar de club gaat.

Wil of kun je niet langs de deuren om loten te verkopen? Je kunt ook online loten verkopen. Daarvoor kun je de speciale Grote Clubactie-webpagina van onze vereniging met je familie en vrienden delen (bijvoorbeeld via social media) en zij kunnen op die webpagina loten kopen. http://toolbox.clubactie.nl/actie/DordtseReddingsbrigade

Je kunt ook Superloten verkopen aan bijvoorbeeld bedrijven. Een Superlot kost € 150 en is 50 loten waard. Verkoop je een Superlot? Dan maken we kans op het winnen van Het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Verkoop jij of jouw team de meeste loten? Dan zijn er mooie prijzen te winnen!

De hoofdprijs? Die houden we nog even geheim…….Daarnaast zijn er vanuit de Grote Clubactie ook mooie prijzen te winnen! zoals een Nintendo of een te gekke clinic & bij verkoop van 20 loten of meer ontvang je kortingsvouchers. 

En natuurlijk wil je ook graag weten waar we de opbrengst aan gaan besteden.

Bovenaan ons verlanglijstje staan:

  • Het aanschaffen van een nieuwe tent voor onder andere de ocean wedstrijden
  • Nieuw trainings materiaal
  • AIS zender voor de reddingsboot

Hoe meer loten er worden verkocht, hoe hoger natuurlijk de opbrengst is en hoe groter de kans dat we (al) onze wensen kunnen vervullen!

Komende weken laten we regelmatig van ons horen via social media. Wil je op de hoogte blijven, volg dan Dordtse Reddingsbrigade via Facebook en Instagram.